В речта си по повод националния празник на САЩ днес

...
 В речта си по повод националния празник на САЩ днес
Коментари Харесай

В речта си за националния празник на САЩ Тръмп припомни американски герои

 В речта си във връзка националния празник на Съединени американски щати през днешния ден президентът Доналд Тръмп пожела на американците прелестно превозване на празника и напомни особено героите, които съгласно него са помогнали на страната да завоюва независимостта си преди 242 години, съобщи Асошиейтед прес.
Тръмп разгласява в Twitter къс видеоклип, на който той и първата дама Мелания Тръмп насочат поздрави по случай Деня на независимостта, 4 юли, написа Българска телеграфна агенция.

 

По-късно през днешния ден в Белия дом ще бъде проведен пикник за фамилии на военнослужещи, последван от концерт и фойерверки на Националната алея.

 

" Нашата независимост е извоювана посредством кръвта, потта и саможертвата на американски герои ", съобщи Тръмп.

Тази заран президентът на Съединени американски щати излезе от Белия дом в бяла риза с къси ръкави, черни панталони и шапка с козирка.

Президентският конвой отпътува, непридружаван от публицисти, в посока на частния голф клуб на Тръмп в северната част на щата Вирджиния.

Засега няма удостоверение от Белия дом дали президентът на Съединени американски щати се намира в клуба, отбелязва АП.

Тръмп стартира отбелязването на националния празник на Съединените щати още нощес. На благотворителна вечеря в щата Западна Вирджиния той похвали американците от всички генерации, служили във въоръжените сили на страната.
По публикацията работи: Магдалена Иванова
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР